Glas Javnosti

Mitrović preti Baki Prasetu: „Podneo 27 tužbi protiv mene“

Estrada
Autor: Glas javnosti

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović i jutjuber Bogan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u fokusu su javnosti zbog višenedeljnog medijskog rata.

Sukob jutjubera i čelnika „Pinka“ počeo je pre nekoliko nedelja kada je Baka Prase optužio Mitrovića da mu duguje novac, a usledilo je međusobno optuživanje za različita teška krivična dela.

Bogdan Ilić je u više navrata javno prozivao Mitrovića da ne plaća porez, da je umešan u smrt svoje navodne ljubavnice, kao i da je njegov sin prošao sa blagom kaznom za ubistvo Andree Bojanić koju je pregazio na pešačkom prelazu.

Jutjuber je juče objavio video u kojem je imitirao vlasnika „Pinka“, gde je prikazao i karikirao brojne scene za koje ga nedeljama optužuje, međutim, snimak je ubrzo skinut sa platforme.

Potom je Baka Prase ponono objavio video, a onda se oglasio na svom Instagram profilu.

„Masnokosi podneo 27 tužbi protiv mene“, napisao je Bogdan u objavi.

Sa druge strane, čelnik „Pinka“ je nastavio sa optužbama, te je još jednu u nizu napiso na svom Instagram storiju prenosi nova.rs.

„Za neprijavljene prihode se ide u zatvor“, stoji u objavi Željka Mitrovića uz fotografiju Bake Praseta u zatvorskoj odeći.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR