Glas Javnosti

DA LI ĆE KONAČNO PRIZNATI VANBRAČNOG SINA? MIROSLAV ILIĆ ĆE MORATI SVE DA MI PLATI: SUD PRESUDIO U KORIST MIROSLAVLJEVE BIVŠE

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Mirjana Antonović se oglasila na društvenim mrežama ne bi li se pohvalila lepim vestima vezanim za spor koji vodi sa pevačem Miroslavom Ilićem.

Podsetimo, ona već godinama unazad pokušava da dokaže da je otac njenog sina Devina upravo popularni pevač, a Miroslav joj je u jednom momentu uzvratio tužbom za progonjenje.

- Dragi moji, svi znate da me je Miroslav tužio za progonjenje, ali je izgubio parnicu zbog toga što je bila bez osnova. Pošto sam zbog te tužbe morala da letim iz Amerike u Srbiju, sud je odredio da Miroslav mora da plati sve moje troškove - poručila je Mirjana putem društvenih mreža, kako prenosi "Informer".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

↘⬇↙

A post shared by Miroslav Ilic (@miroslav__ilic) on

- Hvala sudu na tome! Bezveze bačen novac! Bolje da je pare za lažno tužakanje dao svom sinu Devinu za studije - zaključila je Antonovićeva.

 

Inače, Devin je nedavno diplomirao, te je tom prilikom ponosna majka dala opširan intervju u kom nije propustila da se još jednom osvrne na Ilića

- Moj advokat je kontaktirao sud sa zahtevom da se ročište zakaže za 14. septembar. Nadam se da će se situacija do tada malo smiriti i da će Amerika otvoriti granice kako bismo mogli da doputujemo. Devin bi tada uzeo odmor i nas dvoje bismo konačno došli u Srbiju da završimo sa dokazivanjem očinstva. Tada bi svo troje trebalo da se pojavimo na sudu i pogledamo se oči u oči. Ako Miroslav i tada izmisli nešto da ne bi došao, ja neću odustati. Goniću ga dok sam živa - izjavila je Mirjana prošle nedelje za "Svet".

- Devin je konačno postao doktor anesteziolog. U tu čast, pošto su okupljanja u Americi zabranjena, u mojoj kući sam mu organizovala malu proslavu. Čestitke su stizale sa svih strana, mnogo ljudi je zvalo, ali jedne nije bilo ni putem poruke, niti bilo kako. Tužno. Da je jedan čovek koji je Devinov otac, a to krije pred zakonom, ne pošalje ni poruku. Šta reći?! Sve će mu se to vratiti jednog dana - zaključila je tada Antonovićeva.

Podsetimo, Miroslav Ilić se našao u središtu interesovanja domaće javnosti i krajem prošle godine zbog sina Marka koji je napravio incident u svojoj zgradi.

(Izvor: Puls online)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR