Glas Javnosti

MIRA ŠKORIĆ O KANCERU I PREŽIVLJENOM ŠOKU: Ne bojim se, ali borba sa rakom još ne prestaje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Već godinama unazad, popularna pevačica Mira Škorić priča o bolesti sa kojom se susrela, ali i oborbi koja nikada ne prestaje.

Iako je prvobitno svoju bolest krila od porodice, Mira Škorić sada iskreno govori o periodu kroz koji je prošla, ali i tome da borba sa karcinomom još uvek ne prestaje. Ona je svojevremeno govorila o tome da se nikada nije pazila, da nije marila za svoje zdravlje, sve dok organizam nije počeo da joj šalje jasne signale da nešto nije u redu. Kada je počela da oseća malaksalost i umor, te kada je dobila povišenu temperaturu i primetila natečenu limfnu žlezdu iznad ključne kosti, otišla je na pregled i čula dijagnozu u koju nije mogla da poveruje u prvom momentu.

Kada je od lekara čula da ima kancer štitne žlezde sa metastazama, bila je u stanju potpunog šoka i neverice. Ona kaže da nije od onih ljudi koji se plaše i kukaju, da je veliki borac, ali da borba sa rakom nikada ne prestaje jer je ovo podmukla bolest koja može da se vrati.

- Iskreno da vam kažem, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti. Najviše mrzim rečenicu "ja sam pobedio rak", to nikada ne treba da se izgovori, jer ta bolest uvek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila, zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posledice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo. Ali, idemo dalje, nema stajanja, suočiš se, boriš se, ja idem glavom kroz zid - rekla je pevačica za Alo.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR