Glas Javnosti

MINA KOSTIĆ OTKRILA KAKO JU JE DŽEJ ČUVAO OD OPASNIH MOMAKA: 'Spasao me je ko zna koliko puta, a ja to NISAM ZNALA'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Mina Kostić je bila u veoma dobrim odnosima sa Džejom Ramadanovskim, te je priznala i da posle pet meseci od njegove smrti ne može da se oporavi od tog gubitka.

- Mene su stvarno svi obožavali. Dolazili su da me slušaju opasni ljudi. Bili su na glasu. Bili su deo podzemlja. Harali su tih devedesetih. Nisam ih se plašila, ali bila je jedna situacija, već sam snimila prvi CD. Došla je neka ekipa, hteli su da ostanem s njima, međutim, Džej je napravio haos i frku. Nije dozvolio. Rekao im je: "To je moja sestra, nema šanse da ostane. Ona je došla sa mnom i sa mnom će da ode." Uvek me je štitio. Kad god se neko raspitivao o meni ili bio dosadan Džej bi im govorio: "Beži, bre, to je moja devojka, idi, bre, svi se raspituju za nju." Tako me je spasavao od nasrtljivaca. Te stvari tada i nisam znala. On mi je to kasnije pričao. Čuvao me je i ko zna koliko puta, a da to nisam saznala. Znam da mi je Džej rekao tad, kada sam se pojavila, da sam napravila haos. Pitao me je šta sam to uradila naciji. Samo sam se smejala.- rekla je Mina.

Pet meseci od Džejove smrti, priznaje da je joj je još sve sveže kao prvog dana...

- Pa veoma je tužno sve to. I dalje mi je mnogo teško. I dalje se ne mirim sa činjenicom da mog Džeja više nema. Ja njega svuda čujem. Naviru mi sećanja na sva naša druženja. Na naše saradnje... I dalje imam njegov broj u telefonu. Poželim da ga pozovem... Čujem se i s njegovim ćerkama Marijom, Anom, kao i s njegovom Andrijanom. Pratim i njegov Instagram. Onda se rasplačem gledajući sve te slike. Vi ne znate koliko sam tužna - rekla je Mina, a prenosi Kurir.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mina Kostić (@minakostic_official)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR