Glas Javnosti

Miloš Biković odabrao ime za sina: Značenje će vas oduševiti

Estrada
Autor: Glas javnosti

Glumac Miloš Biković postao je otac.

Njegova verenica Ivana Malić juče je na svet donela naslednika, a par se još uvek nije oglasio u javnosti po pitanju imena najmlađeg Bikovića.

 

Međutim, njegov kolega Miloš Petrović Trojpec objavio je selfi fotografiju sa Bikovićem i napisao:

- Vasaaaa - napisao je Trojpec na Instagramu i samim tim potvrdio da će se tao zvati Bikovićev sin.


Foto: printscreen instagram

Inače, Vasilije je srpska varijanta grčkog muškog imena koje potiče od grčke reči „basileios“ (Βασίλειος), što znači „carski“, „kraljevski“. Takođe predstavlja varijantu engleskog imena Basil, koje označava i biljku bosiljak.

Devetog januara, kada se dečak i rodio, jedan broj pravoslavnih vernika slavi svoju slavu - Svetog Stefana, pa su mnogi mislili da će naslednik dobiti baš to ime.


Miloš Biković pre dve godine kupio je stan na Dorćolu, koji će uskoro biti gnezdo njegove porodice.

Zajedno sa sinom novopečeni roditelji će se uskoro preseliti u svoju oazu mira.

Kako je rekao je u jednom intervjuu, glumac ne planira da zanemari svoju karijeru u Rusiji, pa će tako živeti na relaciji Beograd-Moskva.


-Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo - vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans - rekao je Biković u emisiji, a onda istakao da je njegova verenica njegovo sidro.

- Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici - zaključio je Biković.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR