Glas Javnosti

MILICA TODOROVIĆ ZAPLAKALA U EMISIJI KADA JE ČULA MAJČINE REČI: 'Dešavalo se da nemamo novca, da nemamo gde da prespavamo'!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Pevačicu Milicu Todorović nedavno je sačekalo iznenađenje pred kamerama, pogodile su je reči majke Jasmine prilikom gostovanja u emisiji "Šok tok", pa je i zaplakala. Poznato je da je Milica veoma vezana za roditelje i da odlazi u rodni Kruševac kad god može, a sada je njena majka otkrila i neke manje poznate detalje o njenoj karijeri.  

Milica Todorović nije mogla da se suzdrži.

"Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu, jer je ona to zaslužila", rekla je pevačicina majka. 

 

"Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke", rekla je Jasmina Todorović, a Milica je zaplakala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

"Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štit oko sebe. Počela sam sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju", rekla je Milica, a onda joj je pušten video snimak sestrića Danila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

 

"Ovo je moja prva ljubav, kad treba da izbacim neku brzu pesmu ja njega pozovem i pitam ga za mišljenje", ispričala je Milica u suzama.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR