Glas Javnosti

Milica Todorović otkrila NAJINTIMNIJE DETALJE IZ KREVETA: Pevačica nikad iskrenija

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Milica Todorović nedavno je raskinula sa Lazarom Granićem. Ovo je jedna od retkih romansi naše pevačice koju je podelila sa javnošću.

Pre Lazara, Milica je bila u romantičnom odnosu sa Petrom Strugarom.

Milica Todorović je jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Amidži Šou" otkrila niz detalja iz romanse sa glumcem Petrom Strugarom.

- Koliko puta sam najviše vodila ljubav u roku od 24 sata? Možda pet, šest puta, tako nekako - istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš sa Petrom.

Podsetimo, Milica i Petar raskinuli su vezu nakon 5 mesecu zabavljanja, kako su pisali domaći mediji. Pevačica i glumac su vezu otpočeli nakon što su se upoznali na snimanju Miličinog spota za pesmu "Ljubav manje". Milica je nakon toga poslala Petru poruku na Instagramu, a o tome je kasnije i javno govorila.


- U vezi smo tri meseca, prvo smo se upoznali jer sam pozajmila njegovog konja za spot, nakon toga sam mu poslala poruku na Instagramu: "E, lep ti konj", pa je bilo doskočica raznih. Jako je duhovit i time me je osvojio, definitivno su nam se šifre poklopile. Nije bilo zavlačenja, kod mene je to uvek sve korektno, ali on je mene muvao prvi - ispričala je Milica tada.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR