Glas Javnosti
posta

MILICA TODOROVIĆ ISKRENO O VEZAMA I BIVŠIM SVEKRVAMA: 'Ti si za mene jedina snajka koju priznajem'!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Milica Todorović, pevačica istakla je da je tek prošle godine počela da živi sama jer je do sada uvek živela sa partnerima.

- Ja sam živela sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile, kuvale, ja se uvek uklopim u takvu familiju, svi me zavole, što je sjajno - rekla je pevačica za pa dodala:

- Ja moram to da kažem, jer je to istina ja sam normalno dete. Ja se i dan danas čujem sa svim svojim bivšim svekrvama. I sve svekrve mi kažu: ,"Ti si za mene jedina snajka koju priznajem!"

Istakla je i da svaka veza nosi nešto svoje, da se svaki put zaljubljujemo drugačije, ali da postoji jedna ljubav koju je baš živela.

 

- Postoji jedna ljubav koju sam baš onako, živela. Tog gospodina sam baš jako volela i misilim da je on ostavio baš veliki pečat meni na srcu.

Pevačica je rekla da je od svake veze i svakog momka naučila po nešto, pre svega jer su sve to bili umetnici, ali i da je sela na konja i da Peru nece da preskoči.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

 

- Ljudi misle da se ja uvek šalim na njegov račun, ali zaista ne. On je lud kao struja. Ja volim da se zezam kada se spomene njegovo ime jer ja znam da se on svakako neće ljutiti - rekla je ona u "Balkanskoj ulici".

 

Milica je nedavno izbacila novu pesmu:

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR