Glas Javnosti

Milica Todorović: „Nemam šta da prebolim, kratko je trajalo“

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nakon što je pre nekoliko meseci obelodanila vezu sa manekenom, izgledalo je kao da su se sklopile kockice u životu Milice Todorović koja je nedavno doživela krah ljubavi.

Iako nijedan rastanak nije lak, Milica je nekoliko dana provela u Egiptu odakle se vratila napunjenih baterija i spremna za letnju sezonu.

 – Odmorna sam, bilo je kratko. Ja more obožavam, meni prija. Zato vam se neću mnogo smeškati – rekla je Milica. 

Pevačica je pre dva dana pevala na rođendanu Jelene Đoković koji će pamtiti po jednom od boljih provoda u životu.

– Kod Jelene i Novaka je bilo lepo, slavila je rođendan, ja sam im uveličala slavlje, nadam se. Bilo je jako lepo, Stevan i ja smo pevali. Novak i Jelena su najmanje zahtevna publika, šta im pevaš oni uz to igraju. Novak je veliki car, pevala sam mu mnogo puta. Voli i da zaigra i da zapeva, tako da smo igrali i pevali – rekla je ona i progovorila o raskidu sa manekenom Lazarom Ganićem.


 Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepšla stvar – objasnila je Todorovićeva.

Glas javnosti /G03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR