Glas Javnosti

MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA ISTINU O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Dopisuje se, izlazi, red poljubaca, pa red emotivnih lomova!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Popularna pevačica, Milica Pavlović, privatni život vešto krije od javnosti. Svaki njen korak ispraćen je u medijima, a sada je otkrila neke detalje iz ljubavnog života.

- Dešava se da se mesecima dopisuješ sa nekim, izlaziš, čak se i desi poljubac ili nešto više, ti već sledećeg jutra ne znaš na čemu si. Mogu da volim do koske, ali ne i da ne znam u šta se upuštam sa partnerom - ispričala je pevačica za Story.

- Često pričam sa prijateljima upravo o takvim stanjima. Ko se tu čega plaši i zar je bitno ko će kome prvi da se javi? Ako ima strasti, interesovanja i neke lepe energije, svako svoj ponos može da ostavi po strani.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

 

- Dozvoljavala sam sebi slično ponašanje. Učila sam na svojim greškama, radila sam na tome da do sličnih situacija ponovo ne dođe. Ako rešim da sa nekim ostvarim bilo koju vrstu odnosa, nastojim da budem otvorena i iskrena od samog početka, što očekujem i od drugih - dodala je Milica

 

- Imala sam emotivnih lomova, kao i svaka žena. Na svu sreću, bili su kratkog daha. Unutrašnjom snagom uspela sam da se izborim, odolim iskušenjima i eliminišem pogrešne izbore - podvukla je Pavlovićeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

 

 -Stičem utisak da ljudi danas ne žele da zagrebu ispod površine onoga što vide. Tu zapravo i nastaje nerazumevanje. Muškarci me idealizuju i to je najčešća greška koju prave - zaključila je pevačica.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR