Glas Javnosti

MILICA PAVLOVIĆ ĆE OTKRITI TAJNU PESME VENČANJE : Kolegama neće biti dobro

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Milica Pavlović objavila je nedavno pesmu "Venčanje" kojom je najavila novi album pod nazivom "Lav". Ona je ujedno objavila i datum svog prvog velikog solističkog koncerta u Beogradu, u Areni koji će održati 23. decembra 2023.

Pesma "Venčanje" za samo jedan dan našla se u vrhu popularne trending liste na Jutjubu, a Milica je sada rešila da otkrije neke tajne vezane za ovu pesmu.

Naime, ona se obratila svojim pratiocima na Instagram storiju i obećala da će u naredna dva dana otkriti veliku tajnu.


- Ćaos drugari. Evo, javljam vam se iz prelepe Strumice. Hvala svima koji su bili sinoć na prelepom koncertu, a ja za vas imam jedno prelepo iznenađenje. Pesma "Venčanje" krije čak četiri tajne, verovali ili ne. Ja sam rešila da jednu od tih tajni, onu koja vas bude najviše interesovala podelim sa vama - rekla je Milica i dodala :

- Malo se možda i kajem što ulazim u sve ovo, ali ja sam negde navikla da sve sa vama delim pa tako je i ovaj put. Za to imate 48 sati. Kliknite na ovaj link ispod, on vas vodi pravo na Jutjub i tamo glasajte koja vas tajna najviše interesuje i onda ću je ja podeliti sa svima vama. Tako da požurite - rekla je.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR