Glas Javnosti

Milica Dabović se pomorila sa bivšim: Ljubav pršti na sve strane

Estrada
Autor: Glas javnosti

Iako je najpre obrisala sve zajedničke fotografije sa njim, te rekla da su razlog raskida njegovi poroci, nedavno je obrnula ploču i dala mu drugu šansu

Milica Dabović nedavno se pomirila sa kumom Darka Lazića, Milanom Cvetkovićem zbog koga je nedavno otputovala u Ameriku. 

Iako je najpre obrisala sve zajedničke fotografije sa njim, te rekla da su razlog raskida njegovi poroci, nedavno je obrnula ploču i dala mu drugu šansu.


Ona je čak najavila i venčanje sa svojim izabranikom, a sada je objavila i fotku iz Las Vegasa.

- Kakav divan dan - napisala je ona ispod slike na kojoj poziraju nasmejani.


Milica Dabović je, podsetimo, otvoreno pričala u javnosti pre nekoliko meseci o raskidu veze.

- Bili smo 9 meseci zajedno. Milan i ja smo se zaljubili, videla sam perspektivu s njim i videla sam s njim starost. Nisam uspela da pobedim njegove poroke, žao mi je što nije izabrao mene i što se tako završilo. Nešto drugo je jače od njega samog. Možda će shvatiti šta je propustio i šta je imao. Ne želim da pričam uopšte o tome. Ne kažu džabe da gde ima dima i vatre. To je njegov izbor, on je izabrao i na njemu je da živi s tim. Ja ću živeti uzdignute glave, ja sam dala sve od sebe. Ja sam otišla četiri puta za Ameriku da budem s njim, dala sam od sebe sve što sam mogla. Navikla sam da dajem 100% sebe, takva sam rođena i to je u meni. Teško mi je, imam faze, jutros plačem, pa sinoć plačem... Tužna sam, ali sam generalno srećna žena - kazala je, a sad su odlučili da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR