Glas Javnosti

MILI JE UPOZNAO SVOJU ŽENU DOK JE BILA ZAUZETA: Ljubavna priča kao iz Holivuda

Estrada
Autor: Glas javnosti

Kompozitor Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina već 17 godina uživaju u braku iz kojeg imaju ćerku Miju i sina Markusa.

Direktor Grand produkcije upoznao je svoju suprugu sasvim slučajno, ali je od prvog trenutka znao da će biti zajedno. Nina je tada bila u vezi, ali to Miliju nije bio problem, već je rekao: “Sada ćeš ti to da prekineš, od sutra smo nas dvoje zajedno”. prenosi 24sedam

- Upoznali smo se pola godine ranije, kada je sa prijateljicama svratila u moj studio. Zahvaljujući tome imao sam dovoljno vremena da napravim strategiju, koja se svodila na “nema nazad” - kaže Mili o njihovom prvom susretu dok Nina priznaje da ju je baš to osvojilo.

 - Da, ali baš to mi se svidelo. Fasciniralo me je kako je to izgovorio, i tako je bilo. Jednostavno smo se prepoznali i zajedno nastavili dalje.

View this post on Instagram

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)


Kada je Nina upoznala Milija, živela je u Italiji i studirala je unutrašnju arhitekturu, ipak sve je ostavila zbog ljubavi, zbog čega se nimalo ne kaje.

 - Nastavak života sa njim delovao je tako prirodno da dileme praktično nije bilo. Sve što je tada postojalo ostavila sam zbog ljubavi, dece, porodice, i nikad se nisam pokajala - kaže kompozitorova supruga i dodaje da je međusobno poverenje između njih postojalo od samog početka.


- Postojalo je od početka. Apsolutno! Niti sam ikada razmišljala o tome, niti mi je on davao povoda.

Mili: Moje dnevne misli idu u tri smera: porodica, muzika i sport. Imam osećaj da u mojoj glavi nema prostora ni za šta više.


Nina: Zaista nema. (smeh) Njega mrzi čak i kad treba da negde izađemo.

Kako je poznata ličnost, kada se objavi neki trač o njemu, Mili kaže da ni njega ni suprugu ne pogode takvi napisi.

 -  Dešavanja u medijima nemaju upliv u naš život. Kada sam bio na početku tridesetih, otac, poznati neuropsihijatar, rekao mi je: “Sada si u godinama kada sam sebi možeš da daš mnogo bolji savet nego što to mogu ja, ali ako bi baš trebalo da ti nešto kažem, onda zapamti da je u životu najvažnije razlučiti važno od nevažnog. Kad to uspeš, tvoje misli i akcije se usmeravaju na bitno, ne rasipaš ih na ono što nije vredno.” Upravo zato me takve stvari uopšte ne pogađaju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR