Glas Javnosti

MILENA ĆERANIĆ ISKRENO: Neće ti se dogoditi ništa što ne možeš izdržati.! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Milena Ćeranić važi za osobu britkog jezika i koja ima izražen stav.

Pevačica je često bila meta napada ljudi kojima se nisu dopadali njeni stavovi ali sada je donela odluku da neće obraćati pažnju na njihove komentare i da će pomoći onim slabijima da izgrade svoj put verujući u sebe!

Ona je na društvenim mrežama svima poručila:

- Ne boj se. Neće ti se dogoditi ništa što ne možeš izdržati. Kada telo više ne može da izdrži bol, čovek se onesvešćuje. Kad duša pati, poslednji stadijum patnje je oslobađanje. Tamna noć duše čas je u kome se svetlost začinje. Strpljenje. Samo ti je ono potrebno. I poverenje, da je sve dobro i da najbolje tek dolazi. Ono što te sada tera da pomisliš kako nije baš tako, kako toliko toga nije dobro, možda je upravo ono što te sapliće. Nateraj se da veruješ u dobro. Tako postaješ imun na ono što dobro nije. Znaš da zlo postoji, ali te ne razboljeva, jer... ti si stranu odabrao. Ne boj se. Strahovi se obistinjuju. I snovi, takođe. - stoji uz fotografije.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

“Ne boj se...nece ti se dogoditi nishta shto ne mozesh izdrzati. Kada telo vishe ne moze da izdrzi bol, chovek se onesveshcuje; kad dusha pati, poslednji stadijum patnje je oslobadjanje. Tamna noc dushe, chas je u kome se svetlost zachinje. Strpljenje. Samo ti je ono potrebno. I poverenje; da je sve dobro i da najbolje tek dolazi. Ono shto te sada tera da pomislish kako nije bash tako, kako toliko toga nije dobro, upravo je ono shto te saplice. Nateraj se da verujesh u dobro. Tako postajesh imun na ono shto dobro nije. Znash da zlo postoji, ali te ne razboljeva. Ti si stranu odabrao. Ne boj se...”strahovi se obistinjuju”. SNOVI TAKODJE.” #volimtezivote #zivotsasvrhom #srecapresvega #mibiramo

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR