Glas Javnosti

MC Stojan uradio ono čega se muškarci mnogo plaše (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Reper redovno posećuje salone lepote...

Reper MC Stojan snimao je za društvene mreže odlazak u salon za ulepšavanje, pa je ceo proces depilacije nosa voskom objavljivao. 

On je rekao da je ceo poduhvat vrlo bolan, ali da je uspeo da izdrži celu proceduru.

Inače, mlada pevačica Zorana Mićanović, poznatija kao Zorana Sikter po svom hitu, nedavno je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom. Kako se pisalo, razlog je njegov provod sa atraktivnim devojkama na Kipru, a nedavno je progovorila i o njegovim manama.

Sa druge strane, nakon raskida ni Stojan po svemu sudeći nije gubio vreme, već se bacio odmah i flert sa drugim ženama. Naime, ekipa Republike uhvatila je pevača dok je na ulici pozirao sa dve devojke, koje su fanovi i koje su prišle kako bi ga zamolile da se slikaju. One su bile vrlo ljubazne, a on još više, pa je priliku iskoristio i da malo proćaskaju. 


Podsećamo, Stojanova bivša, Zorana Mićanović rekla je da je reper preveliki egoista i da je to stalo na put njihovoj sreći.
Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - navela je Zorana, pa nastavila:
Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću kada ih uvidim - priznala je Mićanovićeva kroz osmeh tada.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR