Glas Javnosti

Marinko Rokvić u KRITIČNOM STANJU, porodica i prijatelji strahuju za pevačev život!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularni pevač Marinko Rokvić se već neko vreme bori sa teškom infekcijom organizma, a porodica i prijatelji su zabrinuti za njegovo stanje.

Marinko je prema rečima kolega ranije preležao koronu i imao operaciju ciste na bubregu. To mogu biti razlozi oslabljenog imuniteta pevača.

- Ja lično nisam u dobrim odnosima sa Marinkom, ali mi je mnogo žao što čujem da jedva govori i da je stanje kritično. Njegova porodica ne želi da otkriva detalje, ali znam da su jako uplašeni za njegov život. On je već preležao koronu, to mu je oslabilo organizam, onda je imao operaciju neke ciste i sad ga je snašla ova teška infekcija. Njegova žena Slavica je nekad bila medicinska sestra, ona ume da ga neguje, zna šta treba da se radi, kod kojih lekara da se ide, ali čujem da je i ona van sebe od brige. Ovo niko nije očekivao - kaže za "Svet" pevač koji moli da mu se ne pominje ime jer se sa Marinkom nije pomirio.

Za Marinkovo zdravlje zabrinut je i jedan od njegovih najbližih prijatelja, pevač Halid Bešlić.

- Već danima mi se ne javlja na telefon, nije mi ni na poruku odgovorio. Zvao sam i njegovog sina Nikolu, ni on se ne javlja. Zabrinut sam, ne znam šta se dešava - rekao je Halid za medije.

Kako je naš portal preneo, Marinko je u ovo vreme prošle godine imao i jednu operaciju kada mu je, usled rutinskog pregleda, otkrivena cista na bubregu koja je hitno morala da se otkloni. Rokvić je operaciju dobro podneo i uspešno se oporavio.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR