Glas Javnosti

Marina TUCAKOVIĆ otkrila KOJI joj je LEK najviše pomogao u borbi PROTIV RAKA!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Najbolji tekstopisac sa naših prostora Marina Tucaković (67) vodi bitku sa kancerom, sada je iskreno otkrila da joj je u borbi s rakom najviše pomogao lek koji joj je pripremilo sestrinstvo iz manastira "Ravanica". Marina tvrdi da ovi alternativni lekovi pozitivno utiču na njen organizam, pa se nada da će sledeći lekarski pregledi da pokažu samo pozitivne rezultate.

- U poslednje vreme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Verujem da svaki organizam drugačije reaguje na lekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a ja nažalost nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale - izjavila je Marina Tucaković za Svet.

Tajna je, kako kaže, u biljci koja se zove Moringa.

- Osetila sam da se bolje osećam tek kada samo počela da koristim biljku koja se zove Moringa. To je drvo iz Afrike čiji se prah pomeša sa kozijom surutkom, a može da se doda i malo kiselog mleka. To je jako zdravo i svi mi koji smo bolesni tu mešavinu treba da uzimamo tri puta dnevno. Zbog ukusa koji mi ne prija ja tu mešavinu uzmem jednom dnevno. To je malo, ali deluje - ističe Marina.

Foto: Youtube/ PrintscreenPrisećajući se kako je tekla njena borba sa ovom opakom bolesti, ona se osvrnula na lekovite biljne preparate iz mnastira Ravanica. 

- Nekako sam otkrila da sestrinstvo iz manastira "Ravanica" pravi biljne preparate koji su jako dobri. Osećala sam se sjajno čim sam počela da ih uzimam. Sve mi to daje veliku nadu u izlečenje čim osetim boljitak! Ipak, sve dok ja imam bolest u sebi ne mogu da kažem da mi je nešto skroz pomoglo. Tamo gde idem na hemoterapiju srećem mnogo žena koje su stvarno dobro već 10 ili 15 godina, tako da nada postoji. Često i klonem duhom. Probudim se nekad super raspoložena, nekad mi iz čista mira padne raspoloženje i nemam energije ni za šta. Sve je promenljivo - iskrena je Marina.

Biljka Moringa potiče sa Himaljskih planina na severu Indije povećava imunitet, obnavlja ćelije, čisti organizam. Moringa prah je potpuno organski, nema neželjenih efekata i lako ga je čuvati i koristiti.
Zahvaljujući velikom prisustvu gvožđa, ova moćna biljka ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina. Korisna je kod dijabetesa, snižava nivo triglicerida i reguliše krvni pritisak.

Krvni sudovi vremenom gube svoju elastičnost, što dovodi do porasta krvnog pritiska. Osobama koje imaju visok krvni pritisak uglavnom nedostaju kalcijum, magnezijum, kalijum, cink i vitamin E.

Moringa sadrži sve ove sastojke kao i vitamin C koji je neophodan za normalno funkcionisanje krvnih sudova i za vezivanje gvoždja i kiseonika.

Moringa je bogata hlorofilom koji jača naš imuni sistem i snagu obnavljanja tkiva. Taj zeleni pigment ima antibakterijsko delovanje, poboljšava moždane funkcije, smanjuje nivo holesterola i podstiče čišćenje organizma od otrova.

Moringa prah se može naneti direktno na lice ili se izmešati sa glinom ili sandalovinom kao pasta i tako naneti na lice kao maska za nežniju, sjajniju i kožu bez fleka.

Moringa pomaže u sledećem:

Povećava imunitet organizma
Čisti krvne sudove i snižava nivo triglicerida i holesterola
Utiče na smanjenje bolova u ledjima i kostima
Obnavlja ćelije
Regeneriše kožu
Pomaže kod dijabetesa
Čisti organizam
Obnavlja hrskavicu

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR