Glas Javnosti

MARINA TUCAKOVIĆ BOL PRETVORILA U DIRLJIVE STIHOVE: Ovu pesmu posvetila je pokojnom sinu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Navršilo se 12 godina otkako je Miloš Radulović, sin Marina Tucakovć i Aleksandra Fute Radulovića, pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda.

Tucaković je godinama ćutala o ovoj bolnoj temi sve do 2018. kada je istakla da je za nju to bio najteži događaj u životu. Miloševo beživotno telo pronašla je upravo ona.

-Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite", rekla je svojevremeno Marina.

Prema njenuim rečima Miloš tada legao da spava, ali se više nikada nije probudio. Kada je Marina pronašla njegovo telo on je bio modar, a Hitna pomoć je samo ustanovla smrt.

-Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu", ispričala je tekstopisac.

Marina Tucaković je ranije za medije priznala da je samo jednu pesmu posvetila sinu Milošu, "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a nakon par godina demantovala je navode da je i pesma Nataše Bekvalac "Hiljadu nula" posvećena njenom preminulom sinu.

-Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić", pričala je Marina.

- Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ‘sine', objasnila je hitmejkerka svojevreno za domaće medije.

(G.J.)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR