Glas Javnosti

MARINA I DARKO LAZIĆ RASKINULI: 'Nismo zajedno već četiri meseca, mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve '!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Već nekoliko meseci traju spekulacije o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, te je sada pevačica otkrila pravu istinu o njihovom odnosu nakon što je pevač objavio niz fotografija na kojima je u društvu atraktivnih devojaka sa kojima je bio na luksuznoj jahti.

Pevač je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mesecima nisu zajedno. 

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve - rekla je Marina za "Kurir", a potom se osvrnula na sina Alekseja. 

 

- Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici - ispričala nam je Gagićeva koja je rešila da stavi tačku na ovu priču. 

Sada su se pokazale tačne informacije oko kojih se spekulisalo.

 

- Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi - pričao je Lazić, želeći da prikrije raskid sa Marinom. 

 

On je i planirao svadbu te je rekao -Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam u danu da sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da čemo ugostiti više od 800 zvanica, da ćemo angaživati tri-četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sada da ispoštujem sve tradicionalne običaje - rekao je Darko jednom prilikom.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR