Glas Javnosti

Marija Šerifović se slomila u Kragujevcu na koncertu!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pre 20 godina sam spakovala kofere i otišla negde da budem najbolja - rekla je Marija.

Pevačica Marija Šerifović sinoć ima veliki solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a kada je izašla na binu publika je dočekala gromoglasnim aplauzom. Ona se publici odmah obratila dirljivim rečima, pa se prisetila kada je davno napustila ovaj grad i krenula dalje u potrazi za svojom srećom.


Dobro veče moji Kragujevčani. Pre 20 godina sam spakovala kofere i otišla negde da budem najbolja - rekla je Marija, a prva pesma koju je izvela bila je numera "Drugačija". Ona je pre toga za Blic ispričala šta za nju ovaj koncert znači.

Pre 20 godina sam počela da pevam, a sada imam prvi veliki solistički koncert. Mislim da sam za ovih 20 godina možda nastupala ovde i to su bili drugi objekti nisu se vodili kao solistički koncerti. Radujem se, malo sam nervozna, ali sve je okej. Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40 kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih, toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta - objasnila je Marija. 

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR