Glas Javnosti

MARIJA ŠERIFOVIĆ RASTUŽILA PRATIOCE : Prekida snimanje klipova i otkrila razlog

Estrada
Autor: Glas javnosti

Marija Šerifović pored svog raskošnoog glasa i šarma, osvaja publiku sa svoji vlogom koji je vodila tokom pandemije.Pratioci su pomno pratili njene duhovite snimke i iz epizode u epizodu čekali nove dogodovštine. Nažalost Marija je odlučila da privede kraju njeno vlogovanje.

- Moja jutjuberska karijera se na ovom stotom, jubilarnom videu završava. Znam da će biti suza, znam da vam neće biti lako i znam da ću vam nedostajati. Mada moram da priznam da ovo nije baš ono sto, sto, sto posto zato što mi svi u mom okruženju govore da ne uradim to - rekla je pevačica.

Glavni razlog za ovakvu odluku kako Šerifovićeva tvrdi je spremanje novog albuma koji iziskuje mnogo truda i vremena, ali ipak na samom kraju ostavila je tračak nade da će nastaviti sa svojom vlogerskom profesijom prenosi Grand online


- Hvala vam na svemu! Da li ću snimati ne znam, najiskrenije nemam pojma. Ja i dalje glasam za to da ovde stanemo, ali eto ako baš budete ubedeljivi, ako me baš ubedite u suprotno i ako baš pokažete ljubav prema ovim vlogovima videću da nekada to nastavim. Negde je do vas, ali negde je i do mene. Svakako sam ja u ovome uživala, ali ajde da probamo zajedno da nađemo neko međurešenje - poručila je Marija.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR