Glas Javnosti

MARIJA JE MUŠKO, NJOJ NE TREBA: Saša Popović isprozivao Šerifovićevu na dodeli ruža za Dan žena, pevačica POBESNELA 'Ti si đubre'

Estrada
Autor: Glas javnosti

U emisiji "Zvezde Granda" ne postoji način da bar neki deo prođe bez svađe i uvreda, a ovaj put su glavni akteri bili Marija Šerifović i Saša Popović.

U poslednjoj emitovanoj emisiji, mnoge gledaoce je iznenadila izjava Saše Popovića, koji je rekao da je članica žirija Marija Šerifović muško. Njoj se Popovićeva šala nimalo nije dopala, te je vidno iznervirana odlučila da mu žestoko odgovori.

Naime, kandidat Novica Bulatović doveo je podršku, svoju drugaricu, koja je došla u pratnji mlađeg brata Filipa, koji je doneo ruže za voditeljku i ženske članove žirija.

- Samo da kažem, danas je 13. mart, znači pre nekoliko dana je bio 8. mart, Dan žena. Ali, dobro, nema veze, nikad nije kasno, što bi čika Žika rekao. Marija je muško, njoj ne treba - počeo je da objašnjava Saša.

Posle nekoliko sekundi, čuo se Marijin glas. Nakon što joj je mali Filip predao cveće, pevačica mu se zahvalila a onda je opsovala Sašu.

- Hvala puno, ti si jedan ozbiljan džentlmen. A ti si Popoviću đubre i nevaspitan čovek - rekla je Marija kroz osmeh.

Ubrzo je Popović pokušao da ispravi stvar, te je upitao dečaka gde je za njega ruža.

- Eee, a ja? Pa ako je Marija muško, ja sam žensko. Ja ništa - rekao je Saša, a Marija je na to dodala:

- Ti si p**er.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR