Glas Javnosti

MALI ŽELJKO IZAŠAO IZ BOLNICE, Veljko nosio specijalnu nosiljku posvećenu Arkanu (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Svetlana Ceca Ražnatović zajedno je sa sinom Veljkom došla po snaju i unuka u porodilište na Dorćolu.

Cecina snajka porodila se 3. juna i na svet donela dečaka, a kako su porodice ponosnih roditelja istakle, i mama i beba se osećaju odlično.

Zanimljiv detalj nalazi se na nosiljci za Željka, a to je tigar, što je inače simbol Srpske dobrovoljačke garde čiji je komandant bio Željko Ražnatović Arkan, a popularno su nazivnani Arkanovi tigrovi. Veljkov i Bogdanin sin ime je i dobio po pokojnom dedi.

Naime, nosiljku je dizajnirala poznata britanska pevačica Paloma Fejt, koja je osmislila izgled za nekoliko kolica za bebe za kuću “Cosatto”.

Veljko je ovog jutra nešto pre devet časova napustio svoj dom na Dedinju kako bi se sreo sa sinom i suprugom i izveo ih iz jedne privatne beogradske klinike na kojoj je Bogdanu porodio dr Milenko Poročić koji je porodio i Cecu.

 Ubrzo nakon toga, ljudi koji rade u vili izneli su balone i poklone koje su odneli u kola. Tata je spremio nosiljku i balone za svog naslednika.

Porođaj je obavljen carskim rezom koji je bio zakazan unapred.

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji u sredu, 3. juna, a pevačica Svetlana Ceca Ražanatović je postala baka! Mali Željko se rodio sa 3.3 kilograma i 53 cm, a dobio je ocenu deset.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR