Glas Javnosti

Mali LJUBA ukrao je srca mnogima, sada izgleda potpuno drugačije

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ljuba Stanković kada se prvi put pojavio u "Pinkovim zvezdicama" odmah je osvojio srca publike i članova žirija

Ljuba je sa samo 6 godina pevao kao anđeo, a odmah je postao i glavna atrakcija. 


-
Iskreno, pošto potičem iz jedne velike muzičke porodice, ja sam počeo sam da pevušim jos sa tri i po godine. S obzirom da i moja sestra peva i da se takmičila u trećoj sezoni, slušajući nju pažljivo dok je vežbala s tatom, još pre takmičenja, otišao sam u svoju sobu da vežbam i nakon nekih pola sata zamolio sam tatu da me čuje - pričao je tada petogodišnjak za "Pink".

- Otpevao sam pesmu i tata je bio oduševljen. Tada sam imao četiri godine i tada sam naučio pesmu "Bato".

- Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao, tražeći da me prijave u "Pinkove zvezdice". Uz dogovor sa tatom i mamom, ja sam se prijavio i presrećan sam - pričao je tada Ljuba.

Ljuba je u par navrata svojom interpretacijom rasplakao Jelenu Tomašević kao i Gocu Tržan

A nakon takmičenja imao je nastupe u mnogobrojnim emisijama. 

Mališan je sada značajno porastao i danas fura sasvim drugačiju frizuru. Stanković se još uvek bavi muzikom, peva i imam nastupe u inostranstvu, a pisalo se i da je dobio ulogu u jednoj indijskoj reklami.

Severina je pozvala Ljubu da bude gost na njenoj pesmi "Tutorial" za koju je snimila i spot, a ova pesma je postala ogroman hit koji se i danas rado sluša.

Ovaj dečak koji je zauvek osvojio svoja srca, ne pojavljuje se toliko u javnosti kao ranije, ali uvek kada ga ugledamo svi ostanemo bez daha kada shvatimo sa kakvim darom se rodio mali Ljuba / prenosi espreso.co.rs/.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR