Glas Javnosti

MALDIVI PA RASKID: Dara Bubamara OSTAVILA dečka!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dara Bubamara je ponovo slobodna žena. Pevačica je raskinula sa 21 godine mlađim dečkom, biznismenom koji je poznat pod imenom Toni, a koji je pre nje dva meseca bio i sa voditeljkom "Zadruge" Dušicom Jakovljević.

Dara i Toni su desetak dana uživali na Maldivima, a kada su se vratili u Srbiju, svako je krenuo svojim putem.

Iako nije želela da se u medijima sazna za njenu avanturu sa ovim dvadesettrogodišnjakom, oni su na Instagramu objavljivali fotografije sa istih mesta - restorana i plaža koje su posećivali na ovoj egzotičnoj destinaciji. Nakon toga, Toni je objavio fotografiju sa Bubamarom na skuteru koji su vozili po vodi i na taj način potvrdio da su u vezi. Ali njihova ljubav, izgleda, nije imala perspektivu.

Raskinuli su nedavno, ali su ostali u korektnim odnosima i prate se na društvenim mrežama iako više jedno drugome ne lajkuju objave. Dara se vratila svojim obavezama, pre svega školovanju sina, a i on svom poslu.

Inače, oni koji poznaju Tonija kažu da je poznat kao neko ko voli da se udvara poznatim damama, koje često vodi na romantična putovanja. I na svojim društvenim mrežama on se hvali luksuznim životom. Često boravi na dalekim destinacijama, vozi luksuzne automobile, pije skupa pića i jede samo retka jela u ponudi.

U opisu njegovog profila stoji da je investitor i preduzetnik i ništa više od toga se ne zna. Mnoge poznate gradske starlete i pevačice ga prate na društvenim mrežama i lajkuju fotografije. Među njima su i Tijana Ajfon i učesnica "Parova" Nina Prlja.

(Glas javnosti/Kurir.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR