Glas Javnosti

Majka Darka Lazića se udala u tajnosti: Saznao se razlog zašto je bilo tajno

Estrada
Autor: Glas javnosti

Majka našeg pevača se udala u tajnosti nakon tri godine od smrti supruga.

Majka folk zvezde Darka LazićaBranka Lazić, udala se za biznismena Dragana Paunovića u intimnoj ceremoniji u austrijskoj opštini gde par živi. Darko Lazić, zajedno sa suprugom Katarinom i decom, trenutno uživa na letovanju i nije prisustvovao ovom emotivnom činu.

Venčanje je bilo intimno, bez većeg broja zvanica, a porodica i prijatelji planiraju da proslave ovaj važan događaj. Veliko slavlje je prvobitno bilo zakazano za 21. jun, ali je zbog Darkovih poslovnih obaveza sve odloženo za septembar.
Darko je istakao da se ne meša u emotivni život svoje majke i da podržava njene odluke. On ističe da je Branka zrela osoba koja dobro zna šta želi u životu, te da podržava njenu sreću i odnos sa suprugom.

Darko je, takođe, istakao da ne želi da komentariše majčin život i da je važno da je ona zadovoljna. Njegova podrška majci je istaknuta kao važna, ističući da je ona njega podržavala u svemu i da je sada red da i on podrži nju.

- Ne bih da komentarišem život svoje majke. Šta ona radi, to je njena odluka. Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu, ja ću podržati. Mog oca više nema... Video sam da izlaze naslovi da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje - rekao je on svojevremeno i dodao:

- Druga stvar, Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle god je ona zadovoljna i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće.


Ovo venčanje je privuklo pažnju javnosti, ali Darko je jasno istakao da ne želi da se meša u majčinu privatnost, te da je važno da Branka nastavi da živi svoj život onako kako želi.

Venčanje Branka Lazić i Dragana Paunovića je proteklo u intimnoj atmosferi, a planirano slavlje je odloženo za septembar. Darko Lazić je istakao da podržava majčinu sreću i da se ne meša u njen emotivni život. Ovaj događaj je privukao pažnju javnosti, ali je važno istaći da je Darko jasno izrazio svoju podršku majci i njenom izboru.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR