Glas Javnosti

MAJKA DARKA LAZIĆA SE OGLASILA NAKON RASKIDA PEVAČA I MARINE: 'Za SVAĐU je potrebno dvoje, NIJE SAMO ON KRIV, žao mi je zbog Alekseja'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nakon što je bivša verenica Darka Lazića otkrila da više nije sa njim i popularni pevač je potvrdio isto. Sada se oglasila i majka Darka Lazića i otkrila šta misli o Marini.

Branka Lazić otkrila je koliko joj teško pada što se njen sin neće oženiti. 

- Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vreme i volela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv... Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim - kaže za Lazićeva majka i otkriva u kakvim je sad ona odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i koliko joj tepko pada što njen unuk neće odrastati pored oba roditelja. 

 

- Naravno da mi je žao zbog Alekseja, za njega je najbolje da odrasta uz oba roditelja, ali ja deteta nisam željna, ja ću ga uvek videti. Sa Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prvenstveno je bitno ostati u dobrim odnosima zbog deteta, ono ništa nije krivo i treba što menja da oseti rastanak roditelja - rekla je Branka i otkrila da li je Ani Sević čestitala udaju, ali i koliko dugo nije videla unuka Lorenu.

 

- Nisam se čula sa Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni da li joj je Darko čestittao, da li su se čuli... Lorenu nisam dugo videla, ne sećam se tačno kad sam unuku videla poslednji put - otkriva majka Darka Lazića za Kurir i priznaje koliko joj je teško nakon gubitka supruga Milana, ali i zbog emotivnog kraha svog sina.

- Još nisam došla sebi, još ne mogu da verujem da Milana više nema. Teško je, Darko mi jeste podrška, ali ni njemu nije lako sada... Jedno drugom smo podrška - završava Branka. 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR