Glas Javnosti

MAJA NIKOLIĆ OTVORILA DUŠU : Otkrila da li ima novog dečka

Estrada
Autor: Glas javnosti

Maja Nikolić već godinama nakon dva razvoda ne priča o svom privatnom životu, a naročito ne o ljubavnim odnosima, te se mnogo spekuliše o njenim navodnim momcima. Nedavno je progovorila o sinovima, te priznala da ih je odgajala kao samohrana majka i bez alimentacije.

U medijima su se nedavno pojavili navodi da je pevačica u romansi sa mlađim dečkom, s kojim je nedavno viđena u jednom tržnom centru. Pevačica se sada oglasila tim povodom i stavila tačku na spekulacije.

Nikolićeva je čula da se u javnosti nagađa o njenom novom dečku, međutim, odlučila je da ove navode demantuje.

- Moraću da vas razočaram, u pitanju je moj poznanik koga sam srela u jednom tržnom centru. Tamo sam kupovala garderobu i presvlačila sam se, a kada sam ga srela u butiku zamolila sam ga samo da mi pomogne i pridrži pse - rekla je 
Maja Nikolić.


Pevačica je ovom prilikom priznala da već osam godina uživa u romansi sa svojim izabranikom, te da na ljubavnom planu kod nje nema nikakvih promena. 

- Ja sam u dugoj vezi već 8 godina. Koga više to uopšte i zanima s kime sam ja u vezi? Na mom ljubavnom planu se ne dešava ništa novo - poručila je pevačica, pa dodala:

- Emotivno sam vrlo srećna i zadovoljna, zaljubljena u istog čoveka već sedam godina. Već sam se dva puta udavala, ne znam da li ću se udavati, nisam ni razmišljala. Mi sedam godina živimo zajedno, imamo porodičan posao, zajedno brinemo o mojim sinovima, imamo svoj ranč, malu farmu, nisam razmišlala o tome, mi živimo kao da smo u braku - rekla je svojevremeno pevačica za Kurir.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR