Glas Javnosti

Maja Berović o svom poreklu i veri

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Maja Berović povukla se iz javnosti nakon što se porodila i na svet donela sina Lava, a nedavno se nakon duže pauze vratila na estradu.

Njen privatni život oduvek je intrigirao javnost, a pevačica je sada progovorila o svom venčanju kao i spekulacijama o tome koje je veroispovesti.
- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu „tajno“. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - rekla je Maja gostujući u jednoj emisiji i dodala:

- Ja sam Srpkinja i ponosim se time! Moje jedino i pravo ime je Maja - rekla je ona tada.


- Ljudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs.
 Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji. Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs – pričala je Maja.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR