Glas Javnosti

Lukas u svom stilu progovorio o ljubavi, karijeri, porodici kao i vremenu kad je najlepše živeo!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folker Aca Lukas je progovorila o nepoznatim detaljima iz života.

Folker se prisetio detinjstva, progovorio o vaspitavanju dece, četvrtom braku na koji nije spreman, ali i o nuklearnom ratu koji preti da izbije.
-
U životu sam svašta doživeo, ništa me ne fascinira. Jedino što bi moglo da me totalno poremeti i da mi oduzme svu energiju jeste nuklearni rat, koji je izvestan - rekao je na samom početku Aca, pa otkrio da li je spreman na restrikcije struje koje su najavljivane širom sveta.


- Ukoliko nestane struje, upaliću sveću. Nisam upućen u rast cena, ne znam trenutno ni hleb koliko košta, a ne metar drva. Iskren da budem, najlepše sam živeo kada sam jeo četvrtinu hleba iz koje izvadim sredinu, stavim čips unutra, vratim sredinu i uz to uzmem mali jogurt. To je bilo neko lepše vreme za kojim patim, tada se znalo šta je šta. Deci mogu da ostavim stanove, ali ne i te stare vrednosti. Oni žive u drugom vremenu, koje, uprkos svetskom napretku, samo nazaduje. Jedinu moju grešku koju ne bih voleo da ponove jeste da uzimaju narkotike - iskren je bio Lukas, koji je potom progovorio o ljubavnom životu i o tri braka koja ima iza sebe.

- Najluđa stvar koju sam uradio zbog ljubavi je ta što sam se tri puta ženio. Mislim da to nije ništa strašno niti za osudu. Mnogo je bolje da se neko oženi više puta nego da zbog okoline ostaje u braku koji ne valja. Iskreno, ne bih voleo da se oženim četvrti put, mislim da mi to ne treba u životu. Kada su emocije u pitanju, nikada se ne zna, trenutno nemam potrebu za tim. Mada, mogu sutra da se zaljubim i oženim se ponovo, to je jako neizvesno. Ljubav ne može da se kontroliše - objasnio je pevač, koji ističe da ga i nakon višedecenijske karijere i dalje rad pokreće.

- Meni nastupi ne smetaju, umorim se čim nekoliko dana napravim pauzu od nastupa. Kada ne pevam, ne spavam uopšte. Trudim se da iskoristim slobodno vreme i onda se premorim. Sada radim spot za novu numeru „Jednom“, koja će uskoro biti objavljena - zaključio je Lukas.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR