Glas Javnosti

LUKAS POTKAČIO KOLEGE: Neka me pljuje ko hoće, SRAM IH BILO ko traži pomoć od države! Njima je korona već 10 godina, NIKO IH NE ZOVE, a sad KUKAJU

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularni folker ne prestaje sa prozivkama pa se sada okomio na kolege sa estrade koje se žale da nemaju "tezge" i traže pomoć od države da prežive.

Pevač Aca Lukas gostovao je u emisiji "Amidži šou", a u delu koji se zove "Odgovaraj ili pevaj" otkrio je da je u kazinu izgubio ogromnu svotu novca.

- Navedi najgoru situaciju kad si sebi rekao nikad, a pogazio si to prvom prilikom - pitala je voditeljka Tijana Acu Lukasa.

- Izgubio sam i po 200.000 - rekao je Aca, a Ognjen se šokirao.

Na pitanje voditelja da li je svestan koliko izgubi kada se to desi i oseća li stres, pevač je odgovorio:

- Slušaj, sigurno se manje stresiram nego ovi što gledaju koliko gube što nemaju tezge. Sigurno sam bio u manjem stresu, nego od ovih što kukaju na televiziji kako nemaju tezge i kako će da izgube, ne znam koliko. Gledam po novinama, izgubio 300.000. Gde si izgubio? Pa nisi ni imao. Sedi kući. Ja sam bar imao keš, pa sam izgubio. Šta ja gubim sada kada nemam tezge? Sigurno se ja manje stresiram. Oni pomreše ljudi. Traže pomoć. Država treba da im da Hitnu pomoć da ih odvede kod doktora da li su dobro, da li im nešto fali. Koji god da je rang zarade, ja ne znam šta hoće. Nema posla, nema. Znaš koliko ljudi nema posla zbog korone? Ceo svet. A ovi što su dobili pomoć, njima je korona već 10 godina, da se razumemo. Sada su iskoristili koronu da dobiju pomoć prvi put. A 9 godina niko ništa ne radi. Ali ne zbog korone... Neka me pljuje ko hoće sa strane, sram ih bilo ko traži pomoć od države, a bavi se ovim poslom. I muzičari. I oni zarađuju više od običnog naroda. Nemoj tako... Ja sam čitao da je jedna pevačica rekla: "Jao, šta da radim, ubi me ova korona, nemam posla, nemam 'leba da jedem. Devet godina nemaš posla, ja znam da nemaš. Da te niko ne zove. Šta si radila... Sramota je da neko ko ima 5 stanova u Beogradu traži pomoć od države - naveo je pevač.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR