Glas Javnosti

Ljupki Stević nije ovo PRVI SKANDAL! Prošle godine saslušavana u policiji?! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ljupka Stević koja je juče uništila automobil generala policije Dragiše Simića zbog kako je rekla prevare i prošle godine se našla u centru skandala.

Naime, 2019. je zbog ubistva koje se dogodilo u naselju u kojem živi pevačica u više navrata saslušana u policiji. Prema tadašnjim saznanjima zločin je izvršen pištoljem koji je navodno bio u Ljupkinom vlasništvu zbog čega se pevačica našla u problemu.

-Nesreća se dogodila 2017. godine i ispostavilo se da je ta osoba usmrćena pištoljem koji se vodio na Ljupku. Kako policija nije imala sve dokaze, slučaj je vraćen na početak i ona je ponovo saslušana. Njoj se to uopšte nije dopalo, ali je otišla u stanicu. Tamo je nastao haos od prvog trenutka - ispričao je tada  izvor blizak Ljupki, a preneli mediji.
Zbog svega toga  pevačica je bila pod velikim stresom, a kako su tada pisali mediji Ljupka je odbila poligraf i napravila skandal u policijskoj stanici.

-Bila je veoma nervoza i ljuta. Drala se i pretila. Oni su pokušavali da joj objasne da je za nju najbolje da se podvrgne poligrafskom testiranju. E, tada je tek skočila i pobesnela. Inspektor je rekao da će joj staviti lisice na ruke jer je takvo ponašanje nedopustivo. Ona je vikala i govorila da je javna ličnost i da joj ne treba povezivanje sa ubicama i ubistvima. Kada je videla da nema kud, smirila se i zamolila da se saslušanje odloži - ispričao je tada izvor.
Ove informacije potvrdila je i sama pevačica koja je izjavila da je bila veoma neprijatna prema organima reda, ali i istakla da joj nije bilo lako da odgovara na pitanja koja je dobila tom prilikom.

-Tačno je to da sam bila neprijatna, ali kako bi vama bilo da vas saslušavaju za teško krivično delo. Uvek sam tu za organe reda, koje izuzetno poštujem. Ljudi samo rade svoj posao i to najbolje što mogu u cilju svih nas, ali, eto, desilo se da sam tog dana bila jako nervozna, i izvinjavam se zbog toga. Nemam nikakve veze sa ubistvom. To odgovorno tvrdim, a pištolj mi je ukraden još pre tri godine. Ja sam već tim povodom saslušana i pristala sam na poligraf, koji je pokazao da govorim istinu. Sada nisam želela to da uradim jer sam i tada doživela stres, nije nimalo prijatno odgovarati na takva pitanja - rekla je Ljupka Stević.

Danas se Stevićeva opet našla u centru skandala kada je prema sopstvenom priznanju izlupala dva automobila Simiću zbog kako je rekla prevare, nazvavši ga pogrdnim imenima. 

-Pet godina me laže da će se razvesti i sve mu je to bilo malo pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer tako i jeste. Voda ih u svoju viknedicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno uz cijalis, jer on je ipak čovek u godinama. Na moju sreću, ubačen mu je prisluskivač u auto i dva dana sam slušala razne bljuvotine sa njegove strane. Dovoljne, kazem sebi "ne"! Idemo dalje, vreme mi je da nađem nekog zrelog i ozbiljnog čoveka i stvorim svoju bajku o kojoj sam maštala. Ovo što sada preživljavam je horor - zaključila je danas pevačica.

Ljupka je tvrdim predmetom polupala sva stakla i izbušila gume na dva vozila koja su u vlasništvu generala za kojeg tvrdi da su bili u vezi skoro 10 godina. Ona je pri tom povredila i ruku, pa joj je ukazana pomoć na VMA.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR