Glas Javnosti

LJUPKA STEVIĆ U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU : Vrela fotka sa plaže koja mami uzdahe (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ljupka lepo vreme između nastupa koristi da se sunča sa prijateljicom, a sada je otišla u jednu slabije posećenu uvalu gde je rešila da se oslobodi viška garderobe i da se sunča u toplesu.

Ljupka je sve iznenadila objavom videa na kojem sunčani zraci obasjavaju njene zanosne obline, a s obzirom da je uživala u osećaju slobode rešila je to i da ovekoveči pa je uzela mobilni telefon i napravila video snimak za pamćenje.

Printscreen instagram

Ljupkini snimci inače malo koga ostavljaju ravnodušnim, a poznato je da ona ni ranije nije nimalo skrivala svoje atribute. Oduševljeni pratioci obasipaju je lajkovima na Instagramu, gde je Ljupka objavila svoj snimak.


Pevačica je nedavno govorila o svom ljubavnom životu. Pitanje koje intrigira javnost jeste da li je neki muškarac uspeo da osvoji pevačicino srce, a evo šta je Ljupka rekla o tome.

Ne treba ništa juriti. Kada se pronađe partner to je u redu, ali moj život je tako organizovan da smatram da bi mi partner u ovom trenutku samo remetio mir i organizaciju. Pustila sam stvari da teku svojim tokom. Ljubav ne može da se juri, mora da se desi. Jednostavno upoznaš nekoga ko ti privuče pažnju. Zapravo ja sam sada sasvim zadovoljna svojim životom bez obzira na to da li imam partenra ili ne – rekla je nedavno pevačica.

Glas javnosti/Grand

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR