Glas Javnosti

LJUPKA STEVIĆ OTKRILA DA LI IMA NOVU LJUBAV : Pomenula i Generala Simića

Estrada
Autor: Glas javnosti

Emotivni život pevačice Ljupke Stević svojevremeno je privukao veliku pažnju javnosti, a nakon ljubavnog brodoloma i skandala sa bivšim partnerom, koji je medijski bio propraćen do detalja, pevačica više ne iznosi detalje o svom privatnom životu u javnost.

Ljupka se sada osvrnula na svoj emotivni status dve godine nakon preljube, pa otkila da li je ponovo zaljubljena.

- Ne treba ništa juriti. Kada se pronađe partner to je u redu, ali moj život je tako organizovan da smatram da bi mi partner u ovom trenutku samo remetio mir i organizaciju. Pustila sam stvari da teku svojim tokom. Ljubav ne može da se juri, mora da se desi. Jednostavno upoznaš nekoga ko ti privuče pažnju. Zapravo ja sam sada sasvim zadovoljna svojim životom bez obzira na to da li imam partenra ili ne - rekla je pevačica.

Ljupka se potom osvrnula na 
skandal sa bivšim dečkom, generalom Dragišom Simićem, zbog kog je dospela u žižu javnosti zbog emotivne prevare, a potom i incidenta s lupanjem automobila. Pevačica sada otkriva da li je ta situacija ostavila traume na nju i njen emotivni život.


- Znam da to nije neobično i da se često dešava, ali ja sam jedna veoma jaka žena. Na mene to prosto nije moglo da utiče do te mere da ostavi neke traume - istakla je pevačica.

Ljupka priznaje da je sada zrelija, te da drugačije gleda na ljubav, ali i dalje ne gubi veru.
- Kome verovati u današnje vreme? Stvari su se nekako prosto izobličile. Normalo je da imam prijatelje kojima apsolutno verujem. Naravno, biće tu i partner jednog dana kome ću moći da verujem, ali sada sam starija, nemam više dvadeset godina - objasnila je Ljupka u emisiji "Grand Magazin".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR