Glas Javnosti

Lidija Vukičević oduševila sve: Evo šta nikada ne konzumira

Estrada
Autor: Glas javnosti

Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava, a na licu sam samo radila tretman za stimulaciju kolagena, rekla je ona.

Glumica Lidija Vukićević više puta je pričala o tome kako se neguje i kako je uspela da sačuva mladolik izgled do danas, ali je sve posebno zaintrigirala njena izjava da ne čupa obrve. Lidija kaže da je na njoj maltene sve prirodno, i da je od estetskih tretmana za ulepšavanje radila samo kolagen stimulans. 
Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija i dodala da je, mimo tih korekcija, sve ostalo prirodno:

- Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba.

 

Lidija je, inače u više navrata pričala o tome i zbog čega ne želi da promeni frizuru, te je tada istakla da nikada nije imala potrebu za tim, te i da su ovakve lokne njen zaštitni znak. 



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR