Glas Javnosti

LEPA LUKIĆ OTVORILA DUŠU! Htela sam da se ubijem zbog njega

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznata pevačica narodne muzike, Lepa Lukić je rekla da je samo sa 16 godina htela da oduzme sebi život zbog tada zabranjene ljubavi.

Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam - ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

- On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to... To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim - rekla je Lepa u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Lepa se čak četiri puta udavala, a za medije je rekla:

- Ja sam bila mnogo voljena žena, volela sam i bila sam još više voljena. Muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo - bilo je! - rekla je ona.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR