Glas Javnosti

LEPA LUKIĆ dobija svoj film: Sve je kod mene viđeno, ne znam šta bi moglo biti više! Čim izdam nešto novo, to odmah postane HIT

Estrada
Autor: Glas javnosti

Lepa Lukić, koju mnogi smatraju kraljicom narodne muzike, otkrila je da se snima film o njenom životu. Naime, pevačicu je nedavno kontaktirao jedan reditelj sa ponudom da uradi ekranizaciju najupečatljivijih detalja iz njenog privatnog i poslovnog života, a realizacija je planirana sledeće godine.

Za sada se informacije čuvaju u strogoj tajnosti dok se ne prikupi kompletan materijal i pronađu glumci koji bi se nosili sa ulogama ljudi koji su obeležili njen turbulentan život.

Lepina karijera bogata je brojnim hitovima i koncertima, ali i skandaloznima – kockanjem, razvodom, ali i veliko tuge zbog toga što nije mogla da ima dece.

U razgovoru za „Novu“ pevačica tvrdi ne krije nikakve tajne, te da je uvek svoj život narodu davala „na izvol’te“.

– Film još nije počeo da se snima. Ne mogu još da pričam ništa o tome. Polako, pripremaju tek iduće godine. Zabranjeno mi je da pričam, ne smem da odajem ni scenario, niti da otkrivam reditelja. Sve mi je za sad zabranjeno – kaže na početku razgovora pevačica.

Na pitanje hoće li se u filmu možda naći neki dosad nepoznati detalji o njenom životu, Lepa tvrdi da ona pred javnošću nema nikakvih tajni.

– Sve što mi je značajno iz života je već rečeno. Ne mogu da vadim iz bunara detalje, kad je sve već plasirano. Sve je kod mene viđeno, ne znam šta bi moglo biti više, sve što se zna, nema ništa skriveno. Ja nemam tajne. Da imam, sigurno ne bih dala dozvolu da se snima film. Nisam luda. Ja sam sve davala na tacni, pa i one najcrnje stvari o sebi, brate. Ko je lud da čuva tajne?! Kad-tad bi se saznalo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official)

Lepa ni sama ne zna koliko je pesama otpevala i koja joj je bila uspešnija, ali je ipak istakla da joj je čuveni hit „Od izvora dva putića“, koji je objavila davne 1966. godine, doneo najveću slavu i popularnost.

– Moja karijera bogata je brojnim hitovima – od „Srce je moje violina“ do „Varaš me, varaš me“, „Mirno spavaj, nano“, „Mnogo mi je žao“ i milion drugih. Sve ih volim i sve sam ih lično birala. Čim izdam nešto novo, to odmah postane hit. Imala sam procenat od svega. Ako baš moram nešto da izdvojim, neka to onda bude „Od izvora dva putića“, jer sam prodala 300.000 primeraka. Bilo je manje gramofona nego što sam prodala ploča – istakla je Lepa.

Dobro je poznato da je Lepa Lukić za dlaku izbegla smrt tog 10. oktobra 1976. godine. Naime, kobne noći, kada je Silvana Armenulić poginula u saobraćajnoj nesreći, trebalo je da ona bude s njom u kolima. Sreća u nesreći je što se Lepa tada prvi put u karijeri uspavala i nije otišla na taj nastup. Informaciju o Silvaninoj smrti saznala je kada su je novinari telefonom probudili usred noći.

– Trebalo je i ja da budem u tim kolima. Uspavala sam se prvi put u svojoj karijeri. Od 1976. godine nisam sela da vozim. Ne znam ni što produžavam vozačku. Kad sam vozila, uvek je neko bio sa mnom. Kad naiđe kamion, ja se uplašim. Iako smo u to vreme bile rivalke na sceni, uvek smo se poštovale i njenu smrt sam veoma teško podnela – prisetila se Lepa Lukić na kraju razgovora.

Ranije se spekulisalo da je Lepa izgubila 500.000 maraka dok se svojevremeno kockala, iako ona tvrdi da nikada u kockanje nije davala veliku svotu novca. Ona je čak i za vreme lokdauna uslikana za kockarskim stolom, pa je tada govorila da ne može 24 sata biti zaključana u kući i da mora sebi dati oduška.

– Svi misle da ja spavam u kazinu. Volim da igram, ali ne spavam u kazinu. I vrapci na grani znaju da volim da igram. Za moje pare mogu da radim šta hoću. Nikada nisam bila zavisnik od kocke, to sam radila samo iz hira. Nikada nisam ulagala velike pare, čisto nešto malo da se zavrti i vrati. Zašto bih krila to, kad su me mnogo viđali tamo, a nisam jedina koja je obilazila takva mesta. Nema ništa loše u tome ako imaš meru i granicu.

(Glas javnosti/Nova)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR