Glas Javnosti

LEPA BRENA OTPUTOVALA NA AZURNU OBALU: Od Nice preko San Tropea do Kana

Estrada
Autor: Glas javnosti

Lepa Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem pazarila je jahtu u Monaku, odakle je i počelo njeno putešestvije po Sredozemnom moru. Kako se navodi, ovo je prvi put posle četrdeset godina karijere da je pevačica uspela da odvoji mesec dana kako bi se posvetila svojim ritualima i uživanju.

Godinama unazad svoje vreme podređivala je poslu, zato sada koristi svaki trenutak da se opusti.

Pre mesec dana Brena je otputovala je na Azurnu obalu u društvu supruga Bobe Živojinovića. Povod putovanja, kako se tada navodilo, bio je kupovina novog velelepnog plovila sa kojim u budućnosti članovi porodice Živojinović planiraju da provode vreme i uživaju u talasima dok se voze morem.

"Brena je sačekala da otvore granice i odmah je privatnim avionom sa Bobom odletela do Monaka. Prvu objavu sa ovog putovanja objavila je odmah po sletanju na aerodrom u ovom gradu, gde su svi imali prilike da vide s kim je krenula na odmor. Smestili su se u hotel dok nisu završili čitavu papirologiju u vezi s kupovinom jahte, a zatim se ukrcali i započeli krstarenje po Sredozemnom moru. Novo plovilo koje se nalazi u njenom vlasništvu pruža potpuno uživanje na moru, jer je dovoljno velika da mogu da se smeste svi članovi porodice, te da svako ima kutak za sebe. Breni i te kako prija boravak na moru, s obzirom na to da prethodnih godina zbog velikog broja nastupa nije nalazila vremena da se odmori toliko dugo u kontinuitetu", rekao je izvor blizak Breni, pa dodao:

"Dok je na moru nema opasnosti da će je zakačiti virus koji vlada celom planetom, a dok su na kopnu koriste sve mere zaštite koje je propisala Svetska zdravstvena organizacija. Pošto obilaze brojne destinacije, od Nice, preko San Tropea, Kana i drugih destinacija, koriste vreme kako bi uživali u restoranima, a čim se usidre u luku stavljaju zaštitne maske i kreću u razgledanje zanimljivih mesta u gradu. Breni posebno prija ovaj odmor, jer može bez problema da posećuje i neke od najlepših plaža u Francuskoj, jer čim stavi naočare i šešir ljudi ne mogu da je prepoznaju kao što je to slučaj na Jadranskom moru, gde ne bi imala mira od brojnih fanova koji bi poželeli da se fotografišu sa njom", objašnjava izvor.

Inače, prema saznanjima domaćih medija, Brena ima u planu da još nekoliko nedelja provede na odmoru.

(Izvor:Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR