Glas Javnosti

KRVARIŠ ZA SVE NAS, A TEBI NIKO RANU DA PREVIJE: Potresna scena iz bolnice, Marko Bulat se ne odvaja od supruge (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Marko Bulat podelio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa svojom suprugom koja prolazi kroz ozbiljne zdravstvene izazove boreći se protiv anemije.

Marko je u teškim danima veliki oslonac i podrška svojoj supruzi koja ima problema sa anemijom i koja se trenutno nalazi u bolnici.

- Moj borac - napisao je Bulat na fotografiji, dok se u pozadini čuje pesma "Ne daj me nikom".Printscreen/Instagram

- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje.

Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj....ti - poručio je Marko nedavno.

BONUS VIDEO Legendarni srpski policajac provalio šta se krije iza rafala na Đokovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR