Glas Javnosti

Kristina Iglendža: Najveći mi je izazov autorska emisija, profesionalcu sve leži! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Atraktivna voditeljka Happy televizije odlučila je da otvori dušu, da otkrije sve tajne o svom životu o kojem je stalno na ulici zapitkuju gledaoci dok naši na društvenim mrežama isto žele da saznaju i brojni pratioci.

Znali smo je kao nezamenljivu gošću u zabavno-humorističkom programu "Parovi", pre toga je vodila emisije sa Vanjom Bulićem na televiziji Košava. Danas je deo projekta Happy TV koji gledate svakog vikenda - "Prelo u našem sokaku".

- Imala sam i autorsku emisiju pod nazivom "Strava" sa koleginicom Višnjom Isailović. To je bila emisija muzičkog karaktera, koja mi sada, iz ovog ugla, izgleda detinjasto - nabraja Kristina Iglendža svoj voditeljski CV, a zatim se odmah prebacuje na životnu priču...

Veoma obrazovana i elelokventna dama sa završenim fakultetom, TV karijeru ste započeli u voditeljskom tandemu sa Vanjom Bulićem. Šta posle godina provedenih pred kamerom smatrate najvećim izazovom u dosadašnjoj karijeri? 

- Najveći izazov mi je da pokrenem svoju emisiju. Ona je u planu, ali sledeći put ćemo svakako više o tome razgovarati. Sada sam, ipak, fokusirana na "Prelo u našem sokaku", u glavi su mi samo gostima i kako da uradim pripreme da bi emisija bila perfektna. Svakog vikenda putujemo u drugu opštinu, radimo karavan i to je izuzetno zanimljivo i projekat put izazova.

"Prelo u našem sokaku" i "Nedeljni ručak sa Parovima" su dva, tipski, potpuno različita TV formata. Koji Vam više leži?

- Pravom profesionalcu sve leži, i on sve zna da radi kako treba. Emisije su zaista različite. "Prelo" se bazira na tradiciji, a "Parovi" su sami po sebi intrigantni jer uvek ima dinamičnih dešavanja, pa ne mogu da ih izdvojim. Jednostavno, obe su mi veoma zanimljive. 

Da li imate i neke skrivene želje, nešto što bi volele da uradite u svojoj budućoj karijeri?

- Političke emisije su mi jako interesantne, a odmah bih ugostila predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prvo što bi ga pitala jeste čime bi se bavio kada bi otišao u penziju, eto to me interesuje.

A sada, ono što interesuje mnoge - tačnije armiju muškaraca čija ste miljenica. Šta se događa na Vašem ljubavnom planu?

- Emotivnog partnera nemam. Nisam fokusirana na to. Ljubav se desi neplanirano. Muškarac koji bi mene privukao mora da bude obrazovan, ali ne u smislu fakultetskom, već da ima širok pogled na svet, mora da bude pozitivan, da voli avanture, putovanja. Jednostavan, prizeman i normalan čovek. Muškarci imaju problem, misle da žene vole samo uspešne i finansijski stabilne muškarce, to je velika zabluda.
(Izvor: Glas Javnosti / Happy TV)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR