Glas Javnosti

Kristijanova verenica u agoniji: U trudnoći samo plače, kocka joj najviše smeta

Estrada
Autor: Glas javnosti

Verenica Kristijana Golubovića progovorila javno o problemima koje imaju dok čekaju drugo dete

Bivši zadrugari Kristijan Golubović i Kristina Spalević već neko vreme uživaju u ljubavi, ali sada su se pojavila informacija da su pred raskidom veridbe i vanbračne zajednice.

Povodom ovoga oglasila se Kristina, koja je rešila da stavi tačku na ove glasine.


- Ne rastajemo se. Kod nas je uvek turbulentno. Sigurno me to pitate zbog afere kocka. Ja sam tako osetljiva, plačem za svakakve gluposti i plašim se. Kocka mi smeta i nadam se da se Kristijan neće odati poroku i postati kockar. Ljubomorna sam na sve što me odvoji i na 2 minuta od njega. Mi prosto samo imamo jedno drugo. Brinemo se sami o detetu i o svemu. Nemamo puno ni prijatelja, njih četvoro sam samo zvala na rođendan - rekla je Kristina za "Blic", a onda je progovorila o svojoj drugoj trudnoći:


- Druga trudnoća mi je teža. Nosim nisko, a sin Kosta je toliko nemiran. Velika je beba već ima 11 kilograma, ne mogu da ga nosim. Trudim se da ne zapostavim Kostu, a i Kristijana, u suštini onda zapostavim sebe. Moji roditelji nam ne pomažu, oni rade od jutra do mraka, takav im je posao.

Kristina kaže da se neće ni rastajati, ali ni udavati za Kristijana dok se ne porodi.


- Razmišljali smo o svadbi. Ja sam molila Boga da Kristijan ne ostane prošle godine dugo u "Zadruzi" jer bi se onda venčali u rijalitiju. Druga opcija je Bali, ali otom-potom - istakla je Kristina.

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR