Glas Javnosti

KOSOVO IZBAČENO SA IZBORA ZA MIS! Pokazivala dvoglavog orla i na bini

Estrada
Autor: Glas javnosti

Naša predstavnica Valentina Petrović nije ponela titulu najlepše, a organizatori su isključili Kosovo iz daljeg takmičenja.

U toku generalne probe koja je održana nekoliko sati pre finalne večeri, predstavnica takozvane države je na bini pokazivala dvoglavog orla, što je bio znak da Miss Srbija org. reaguje i uputi zvaničan dopis organizatorima sa molbom za hitnu reakciju.

Ako se navede i činjenica da Egipat, domaćin ovog prestižnog takmičenja Kosovo nije priznao kao državu, baš kao ni UN, Vesna de Vinča je zahtevala da predstavnica te "države" bude sankcionisana, te da Kosovo, kao samostalni predstavnik bude isključeno iz takmičenja. Ubrzo je stigao odgovor organizatora da je devojka opomenuta, te da od naredne godine nepriznata država neće moći da se takmiči na izboru za Mis Interkontinental.

Reakcija srpske delegacije je izazvala i to da se ove godine prvi put devojke na finalu pojave bez lenti, na kojima je naznačeno iz kojih zemalja dolaze, kako bi se izbegao momenat da nepriznata država Kosovo ponovo zablista pod reflektorima, prenosi Nportal.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR