Glas Javnosti

KORONA SE PROŠIRILA NA ŽURCI MITROVIĆA: Zaražena Željkova deca

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sin i ćerka iz braka Željka Mitrovića sa nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, Sandra i Aleksandar Mitrović, pozitivni su na koronavirus,

Prema saznanjima beogradskih medija, nakon proslave rođenja unuke Željka Mitrovića, na kojoj je bila i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je zaražena virusom Kovid-19, testirana su i starija deca vlasnika “Pinka”, a rezultati su kako naš izvor navodi, za oboje bili pozitivni.

Pretpostavlja se da su se zarazili tokom slavlja upriličenog povodom rođenja unuke Željka Mitrovića.

Vest da je Željko Mitrović postao deda među prvima je na društvenim mrežama objavila voditeljka “Zadruge”, koja je bila jedna od gošći na njegovoj žurki. Nekoliko dana kasnije, bila je i među zvanicama Svetlane Cece Ražnatović na proslavi rođenja njenog unuka Željka. Ubrzo se ispostavilo da je voditeljka pozitivna na koronavirus, zbog čega su svi sa kojima je bila u kontaktu upućeni na testiranje. Ispostavilo se da je zaražena i Svetlana Ražnatović, njen sin Veljko i pevačicin lični frizer i najbolji drug Anastastije Ražnatović, Stevan Radivojević.

Kako bismo zvanično proverili navode, ali i to da li je koronavirus ušao u televiziju “Pink”, s obzirom na to da je i voditeljka “Zadruge”, Dušica Jakovljević zaražena, mediji su kontaktirali Željka Mitrovića. Poziv je direktno preusmeren na njegovu PR službu, kojoj su postavljena pitanja vezano za celu trenutnu situaciju. Ali odgovori su bili prilično nedefinisani:

- Zavisno od teme i njegovog (Željko Mitrović, prim. aut.) dnevnog rasporeda, mi zakazujemo intervjue kao Press služba Mitrovića, a da li mogu da vam obezbedim odgovor na svako pitanje, to, verujte, ne mogu da vam garantujem, jer dnevno dobijam barem deset poziva na ovu temu. Tako da, kada bi on to radio, samo bi se time bavio. Vi ste sve već pustili na vašem portalu. Ne razumem što me zovete? Valjda zovete da pitate za komentar pre nego nešto objavite, kazala je Vujanović aludirajući na tekst koji je prethodnog dana objavljen u medijima. 

S obzirom na to da su za razliku od jučerašnjih, saznanja, nova vezana za Mitrovića i njegovu porodicu direktno, mediji su zamoli da Mitrović da neki odgovor, ali je to ona očigledno izbegla.

- Postavili ste već dva pitanja na koja nemam šta da vam kažem, bio je ovo odgovor Vujović na pitanja vezana za saznanja o tome da su Aleksandar i Sandra Mitrović, njegovi sin i ćerka, pozitivni na virus kovid-19.

Mediji su pokušali da stupime u kontakt i sa majkom Sandre i Aleksandra, međutim, ni Sonja Mitrović Hani nije odgovarala na pozive i poruke medija.

(Izvor: Nova.rs)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR