Glas Javnosti

Koliko će naša estrada zaraditi ovog leta? Cifre milionske

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularni pevači spremaju se za letnje nastupe, isplivao njihov cenovnik!

Bliži se letnja sezona, a naše estradnjake, sudeći po procenama estradnih menadžera, čekaju neverovatne sume novce. Kako se piše, Tea Tairović će samo od nastupa tokom leta zaraditi čak 690.000 evra. 
- Tea će ove letnje sezone oboriti rekorde u zaradi na domaćoj estradi. Nastupaće skoro svako veče, a cena njenih nastupa je porasla, pa nije ni čudo što će do kraja leta zaraditi čak 690.000 evra! Ona za tezgu traži 15.000 evra, a ove sezone je već zakazala 46 nastupa - priča jedan estradni menadžer koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je veliko iznenađenje priredio Sloba Radanović, koji je digao cenu nastupa na takođe 15.000 evra, kao i Tea, ali mu to nije smanjilo broj nastupa:
- Sloba je zakazao 34 nastupa i zaradiće 510.000 evra! Odmah za njim je Rada Manojlović, koja je rekorderka u broju nastupa tokom leta - imaće ih čak 51! Ona je "jeftinija", traži 7.000 evra po tezgi, pa će na jesen biti bogatija za 357.000 evra.

Njihova koleginica Aleksandra Prijović zaradiće čak 320.000 evra.


- Prija se već navikla da drži velike koncerte, na kojima obično zaradi po 40.000 evra. Zakazala je osam velikih nastupa, pa će tako ukupno inkasirati 320.000 evra - priča estradni menadžer i dodaje da je u poslednje vreme na vrh isplivala Barbara Bobak:

- Poslednjih godinu dana sve popularnija je i Barbara Bobak, koja će do kraja sezone imati 38 nastupa od po 6.000 evra i tako ukupno zaraditi 228.000 evra.

Iako će ovog leta skoro svi estradnjaci imati posla preko glave, Dara Bubamara kao da se malo umorila, pa je zakazala 17 nastupa, najmanje u odnosu na svoje kolege. Bubamara će samim tim zaraditi i manje novca.

- Dara je odlučila da ovog leta radi manje nego obično. Ona za tezgu najčešće traži 7.000 evra i kako sada stoje stvari, do kraja sezone zaradiće 119.000 evra. Novac planira da uloži u nove muzičke projekte. Verujem da joj trenutno odgovara da nastupa manje, jer je odavno uspela da se materijalno obezbedi i ostvari mnoge planove - završava priču menadžer.


Glas javnosti/R01S


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR