Glas Javnosti
posta

KNEZU zbog ćerke skočila cena, sad ga zovu i po svadbama da peva (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevaču Nenadu Kneževiću Knezu Evrovizija je donela mnogo toga dobrog

Osim što je njegova ćerka, koja je s koleginicama iz grupe Hurricane Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić ostavila odličan utisak na ovoj manifestaciji, sve traženija po klubovima, i njemu su se pozivi za nastupe udvostručili. Ali novina je da Kneza sada zovu da peva i po svadbama. On rado prihvata i gostovanja na privatnim veseljima, ali za njih važe posebni uslovi i veća, skoro duplirana cena, u odnosu na onu koju je imao ranije.

Njemu je popularnost zbog ćerke dodatno skočila, pa ga organizatori slavlja zovi i plaćaju koliko god da traži. Kako kaže izvor, Knez je u poslednjih mesec dana najangažovaniji pop pevač na veseljima, ali to i opravdava jer pravi odličnu atmosferu.

Otkako su popuštene mere koje su važile zbog koronavirusa, tvrde upućeni, Knežević svake nedelje nastupa i po nekoliko puta na privatnim zabavama.

Izvor Kurira prisustvovao je jednoj svadbi pre nekoliko nedelja, na kojoj je upravo Knez svojim pesmama zabavljao mladence i sve prisutne.

Crnogorski pevač je modernizovao i svoj repertoar, pa je, pored svojih hitova, zapevao i folk pesme koje mu odlično leže, a tražene su na veseljima i uz njih kaplje bakšiš. Kako kaže sagovornik koji je bio na licu mesta, ipak je najveći haos nastao kada je Knez zapevao pesme uraganki "Loco, loco" i "Hasta la vista".

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR