Glas Javnosti

KNEZ PLANIRA DA POKRENE RIJALITI ŠOU SA ĆERKAMA: 'Napravićemo ono što i Kardašijani'!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Popularni pevač Nenad Knežević Knez rekao je šta očekuje od grupe Hurricane na Evroviziji, pa otkrio šta planira da uradi sa ćerkama.

Dobro je poznato da je Knez glavni kritičar grupe Hurricane, s obzirom na to da je Ksenija Knežević njegova ćerka.

U emisiju "Realna priča" pevač je  otkrio šta zaista misli o grupi, ali i kakve su njegove prognoze pred njihov nastup na Evroviziji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Knez (@kneznenad)

 

- O svemu moraju da vode računa, ali ono što svi znamo je da sem toga što su talentovane i izuzetno lepe, da su jako profesionalne kada su u pitanju sve obaveze. Ja sam se nekako trudio da Kseniji prenesem to da se trudi i da bude maksimalno profesionalna u onome što radi i mislim da joj to za sada jako dobro ide. Ne samo ona, sve tri devojke su zaista jako profesionalne. Tako da ih sada čeka po prilično puno posla jer ja znam, ja sam prošao to 2015. u Beču. Mislim da će biti na visini zadatka, da će predstaviti našu zemlju na najbolji mogući način. - rekao je Knez.

Otkrio je i da li je Kseniju promenila popularnost i šta joj najviše zamera.

 

- Ksenija je bez obzira na sve ostala jako skromna i prizemna. Ona je i inače jedno jako vaspitano dete, što ja volim da kažem jer je zaista tako. I onda ako primetim da se nešto promenilo ja odmah moram da joj ukažem, da povede računa. To je jedna roditeljska kritika.-

Upitan da iskomentariše snimke sa društvenih mreža gde kritikuje Kseniju, Knez je imao specifičan odgovor:

- Ja sam mlađoj ćerki koja nas je snimala predložio da ako se već snimamo da otvorimo jedan kanal kao što su napravili ovi Kardašijani! Rekoh hajde onda da pravimo rijaliti program mi Kneževići i sve to što nam se dešava! - zaključio je Knez.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR