Glas Javnosti

KNEZ BLAMIRA SVOJU ĆERKU: KSENIJA se žalila na oca pa se brže bolje POKAJALA i pokušala da izgladi STVAR! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Lepa Uraganka Ksenija Knežević, ćerka poznatog pevača Kneza, postala je hit na društvenim mrežama nakon što je na Tviteru isplivala prepiska njegog razgovora sa ćerkom svoje maćehe.

Pevačica grupe ''Hurricane'' se jasno pokajala nakon što je za svog oca Kneza u jednoj emisiji rekla da je "krindž" ili ''transfer blama''. 

- Tamara, moraš da nam pomogneš. Ja sam u emisiji rekla, sprdala sam se, možda se Knez bude naljutio. Bilo je kao opiši jednom rečju neke stvari, voditelj me pitao da opišem svog oca jednom rečju. Ja sam rekla "krindž", i smejala se, onda sam se ispravila i rekla "super" - panično je u poruci rekla Ksenija.

Plašeći se reakcije svog oca na njenu izjavu, nastavila je užurbano i pokušala da izgladi situaciju.

- On ako te bude pitao šta znači krindž ti reci "ma car, smešan". Molim te me spasi, ako se bude naljutio, biće mi baš krivo. Reći će "Tu smo vas mi dočekali, ugostili" i ono njegovo -  zamolila je pevačica maćehinu ćerku za pomoć.

Devojke se očigledno lepo slažu, jer u nastavku videa Knez pita šta znači ta reč, baš kako je njegova ćerka predvidela. ''Sestra'' se držala dogovora i objasnila knezu da je car, pa su devojke prošle nekažnjeno.

 

 

 

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR