Glas Javnosti

KEBA PROGOVORIO TEŠKOM MUKOM O BRAKU IGORA I SEVERINE: Ne govorim sa sinom i snajom!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Brak između Igora Kojića i Severine je na veoma klimavim nogama. I dok se mnogi pitaju da li su njih dvoje i dalje u bračnoj zajednici dotle i Igorov otac Dragan Kojić Keba priznaje da već duže nije u kontaktu sa sinom i snajom.

Keba kaže da sa naslednikom uopšte ne razgovara o njegovom braku, a za snajku i ne pita jer ona već mesecima ne dolazi u Beograd.

- Ništa posebno ne želim u Novoj godini, osim da koronavirus prođe i da svi budemo zdravi. Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica da bude na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku dešava, ne pričam s njima! Niti treba da se mešam u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira da dolazi u skorije vreme, ali to je njena stvar - priča nerado folker i objašnjava da mu nije jasno zašto mediji uvek sve od njega žele da saznaju kada je Seve u pitanju:

- Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate da pitate da li će u Beogradu da budu za praznike. Ne mogu da odgovaram umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

Dok čeka da epidemija koronavirusa prođe da bi počeo s nastupima, Kojić slobodno vreme koristi da se što više neguje i trenira, a otkrio nam je da se od zaraze štiti tako što svakog dana pije rakiju.

- Nemam vremena da odlazim u kozmetičke salone. Lice negujem sam. Kupujem skupe kreme za piling i hidrataciju, pa to stavljam svakog dana. Imam problem sa ženom jer se desi da nekad malo ukradem njene preparate! Posvađamo se, ali to ne traje dugo. Godine prolaze, koža se opušta i moramo na vreme da mislimo o borama! Pored toga se trudim da redovno treniram i za mene nema zime - kaže folker i dodaje:

- Kada je zaštita od korone u pitanju, smislio sam poseban recept. Svakog dana popijem po neku čašicu rakije. Bitno je samo da je dobra domaća rakija i onda nema brige od zaraze! Ona ubija viruse, to sam počeo da praktikujem još kada je naleteo prvi talas. Vidite da provereno radi! Slušam i doktore, lekara, sklanjam se od gužve koliko god je moguće, a čak i kad izlazim iz kuće, sa sobom ponesem malo rakijice. Naravno, nikad ne treba preterivati.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR