Glas Javnosti

KATARINA RADIVOJEVIĆ KRATKO I JASNO O UBISTVU KOJE JE POČINIO ZVEZDAN SLAVNIĆ! Ovako reaguje na tvrdnje da je svedok TRAGEDIJE

Estrada
Autor: Glas javnosti/ Kurir

RUŽNO SEĆANJE

Glumica Katarina Radivojević i dalje se drži jasnog stava po pitanju tragičnog događaja kada je Zvezdan Slavnić ubio Olivera Jovanovića 1998. u klubu "Četiri sobe" na Dorćolu.

Iako je zadrugar ispričao svoju verziju da je u pitanju ubistvo iz nehata, svedočenje osobe sa lica mesta koje je objavio jedan mediji, pokazuje da je reč o hladnokrvnom ubistvu.

katarina-radivojevic-yt-printskin.png
foto:


Opšte je poznato da je celom događaju prisustovala i glumica Katarina Radivojević, o čemu su pričali i Zvezdan i njegov otac Zoran Moka Slavnić, koja se u pomenutom lokalu našla sa svojom drugaricom, i praktično je bila svedok svega što se desilo u objektu.

Slavnić je rešio da se obračuna sa Uglješom Vlajkovićem, u čijem društvu su devojke bile, izvadivši pištolj kako bi ga repetirao. Sukob je pokušao da spreči pokojni Jovanović, jer je Zvezdan pretukao momka koji je igrao sa devojkama, a zatim i usmrtio Olivera.

Ovim povodom oglasila se i glumica i rekla sledeće:

- Na tu temu i o svemu što se tada dogodilo ne želim da komentarišem. Hvala i doviđenja - rekla je Radivojevićeva.

- Vidim da insistirate, a ja vam ponavaljam da ne zelim da komentarišem. Ne zelim da budem umešana u bilo kakve komentare povodom ovog tragičnog događaja. Nemam nikakav komentar. Kao i do sada štitiću svoju čast i ugled od netačnih i senzancionalističkih informacija o meni na sudu - pisalo je u poruci koju je poslala Katarina novinarima.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR