Glas Javnosti

Karleuša udarila na Sašu i Brenu! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša je prošle sezone napustila "Zvezde Granda", a na njeno mesto je došla njena ljuta rivalka, Svetlana Ražnatović Ceca.

Odnosi Karleuše i Saše Popovića od tada su zahladneli, a Jelena je sada odlučila da javno iznese detalje njihove saradnje od pre nekoliko godina. 

"Idi već jednom u Ameriku, ovde te ne zaslužujemo jer naš narod je previše zaostao, čast izuzecima, ali ovo je stvarno previše. Dosta je više slušanja laži o tebi. Jednostavno Balkan nije za tebe", pisalo je u objavi koju je Karleuša podelila, a uz objavu je dala i svoj komentar: 


- Pre puno godina, ovako nešto mi je rekao Saša Popović. To mu je bilo obrazloženje zašto neće da izda moj album "Slatka mala". To je bio moment kada sam svuda bila zabranjena i niko nije hteo da izda taj album (sećam se jedne naslovne strane koja je glasila ("Karleušin album može da izda samo neki kućni savet"). Pitala sam njega i on mi je rekao da sam ja za Ameriku, a ne za Srbiju i da neće da me izda. Uz to mi je dodao da ja u Srbiji i nisam zvezda i da je za mene zvezda Dinča. Citiram šta mi je rekao - valjda je Dinča bio IN Saši. Išla sam tad na sastanak sa Brenom, imala je za mene 5 minuta, žurila je i rekla: "Ne možemo sada, možda sledeće godine". Puno godina kasnije, spasila sam Zvezde Granda od propasti. Sve je to život - napisala je Jelena.

Ostaje da vidimo da li će Saša Popović reagovati na sve što je Karleuša iznela i koja je strana priče Grand produkcije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR